Angeline Rose

Sötétkék,szívecskés és fodros is

  Ő még a nagy téli hidegben készült, a hó és a jég inspirálta. Bár már éledezik a tavasz, csak most kerül fel ide, mert a sok-sok teendő, sok- sok tárca varrása nem engedte, hogy a blogra is legyen időm, így ez a kedves Szívecskés egy visszatekintő igazából. Bár a hideg évszakot idézi, mégis szívetmelengető… Tovább »

Pihe-puha szivecskés tárca

Ezt a pihe-puha közepes méretű tárcát  a mai téli hideg hőmérséklet ihlette. Kívül a szürke bolyhos anyag, belül pedig egy igazán kellemes tapintású magában pöttyös szövött vászon teszi lélekmelegítően puhává. A szivecske rátéttel igazán kedves hangulatot áraszt, mondhatnám azt is : szőrös szívüeknek 🙂 melegen ajánlott 🙂 ♥  ... Tovább »

Rózsaszín csipke álom

Ez a strasszköves csatos finomság egy lehelet vékony csipkébe bújtatva, belsejében puha borítással a kislányszobák világába repít. A csatra rögzíthető lánc is, így akár koszorúslány kiegészítőnek is tökéletes lehet.   ... Tovább »

Csipkébe bújtatva

Romantika kedvelői előnyben.. 🙂 ♥ A szürkés alapú önmagában pöttyös vászon egy csodás törtfehér csipke díszítést kapott, mely által akár elrepülhetünk  Jane Austen világába is… A külső borítás vékony, de jó tartású vászon, a belső egy színvilágban illeszkedő, az egyszínűséget megtörő virágos szövet. ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!